Επιστροφή στη κορυφή

Καινούριες τάσεις στα προσκλητήρια

  1. ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ: Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από την απαλότητα και τα χρώματα που σου προσφέρει το υδατογράφημα στα προσκλητήρια??? Το υδατογράφημα κάνει αυτόματα το προσκλητήριο πιο ρομαντικό και «εύκολο» στο μάτι. Οι εικόνες παρακάτω μιλάνε από μόνες τους.

2. ΡΥΖΟΧΑΡΤΟ: προσφέρει μοναδική αισθητική και θεωρείται από τα πιο μοντέρνα είδη χαρτιού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συνοδευτικό εξώφυλλο στο κύριο προσκλητήριο.

3. ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ: Προσκλητήρια με σκούρο φόντο και ρομαντικές εικόνες όπως λουλούδια, φιγούρες και άλλα που εγγυούνται ότι το προσκλητήριο σας θα εντυπωσιάσει.

4. ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ: στο συγκεκριμένο προσκλητήριο δεν χρησιμοποιείται μελάνι σε ορισμένο μέρος του χαρτιού αλλά η εκτύπωση γίνεται με την εφαρμογή πίεσης που δημιουργεί την πολύ ευχάριστη εντύπωση του βάθους, Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο και καλαίσθητο είδος προσκλητηρίου.

 

5. ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡO ΣΧΗΜΑ Ή ΘΕΜΑ.: Πολλές φορές το μόνο που χρειάζεται για ένα προσκλητήριο ώστε να εντυπωσιάσει είναι απλά ένα ξεχωριστό σχήμα ή θέμα!

6. ΜΙΝΙΜΑΛ: πολλές φορές το απλό είναι και το καλύτερο!!! Λιτό και περιεκτικό το μίνιμαλ σχέδιο στο προσκλητήριο μπορεί να είναι είτε ένα λουλούδι είτε ένα απλό φόντο είτε οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε και επιθυμείτε!!!

7. ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟΤΥΠΙΑ! Αποτελεί την μεγαλύτερη τάση στα προσκλητήρια και μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος το γιατί…Είτε τα χρυσά γράμματα είτε το χρυσό περιθώριο είτε κάποιο χρυσό σχέδιο απογειώνουν κυριολεκτικά το προσκλητήριο σας σε άλλο επίπεδο!!!

8. ΦΛΟΡΑΛ: το λέει και το όνομα!!! Φλοράλ ή γεωμετρικά σχέδια που κάνουν κατευθείαν «κλικ» στο μάτι και αποτελούν διαχρονική αξία για κάθε προσκλητήριο!!!

9. ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: τι είναι αυτά??? Μα φυσικά μία κορδέλα της επιλογής σας, μία σφραγίδα από βουλοκέρι, ένα διακοσμητικό λουλούδι αλλά και πάρα πολλά ακόμα διακοσμητικά στοιχεία ώστε το προσκλητήριο σας να έχει την ιδιαίτερη προσωπικότητα που του αξίζει!!!

Σχετικές Δημοσιεύσεις