Επιστροφή στη κορυφή

Μοναδικά πρωτότυπα ιδιαίτερα μοντέρνα χιουμοριστικά έξυπνα κειμενάκια για να συνοδεύσουν το προσκλητήριο του Γάμου ή της Βάπτισης!!!

Η επιλογή δεν είναι εύκολη, ειδικά για… αναποφάσιστους. Ιδέες για κείμενα προσκλητηρίων θα βρείτε πολλά, κάτι που κάνει την απόφαση ακόμα δυσκολότερη.

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς!

Έξυπνα, ρομαντικά, απλά, χιουμοριστικά ή πρωτότυπα κείμενα για προσκλητήρια γάμου για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Αν πάλι δεν εμπνευστείτε από κάποιο από τα στιχάκια που ακολουθούν, δεν έχετε παρά να αυτοσχεδιάσετε, γράφοντας το δικό σας μοναδικό κείμενο γάμου που θα αντανακλά στο 100% τις προσωπικότητες, το στυλ και τα βιώματα σας.

ΚΕΙΜΕΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ

1) Η Μοίρα μας ένωσε, η Αγάπη μας παντρεύει, διαλέξαμε λοιπόν σαν την ωραιότερη μέρα της ζωής μας το Σάββατο ….Αυγούστου και ώρα … το απόγευμα για το ξεκίνημα της καινούργιας μας ζωής και σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας την ευτυχία μας, στον Ιερό Ναό…

2) Αληθινά θα χαρούμε να παρευρεθείτε στο
Γάμο μας στον Ιερό Ναό ……
Ανάμεσα σε αγαπημένα και φιλικά μας
Πρόσωπα το Σάββατο … & ώρα …
Η παρουσία σας θα ολοκληρώσει την ευτυχία μας.

3) Το αποφασίσαμε!Παντρευόμαστε οριστικά και αμετάκλητα!! Την … και ώρα … μ.μ. στον Ιερό Ναό …. Γι’ αυτό θα θέλαμε να βρίσκονται μαζί μας όσοι μας αγαπάνε.

4) Με παίδεψε, τον παίδεψα μπορεί και δέκα χρόνια και τώρα θυμηθήκαμε πως θέλουμε κι εγγόνια. Το γάμο μας θα κάνουμε θα βάλουμε και βέρες μπροστά σε φίλους, συγγενείς, κουμπάρους, συμπεθέρες. Σας θέλουμε κοντά μας …..

5) Από μια πόρτα μυστική η μοίρα το ‘χε κρύψει της ευτυχίας το κλειδί που την καρδιά θ ’ανοίξει. Εμείς όμως το βρήκαμε το μυστικό κλειδί της και οι καρδιές μας άνθισαν σαν ρόδα στην αυλή της!

 

1)Μια μέρα που καθόμουνα μες στην ανεμελιά μου, είπανε πως θα κόψουνε λίγα απ’ τα μαλλιά μου! Στη κολυμπήθρα πως θα μπω βουτιά εγώ να κάνω, και με το νέο μου όνομα όλους να σας τρελάνω!

2)Είμαι μουτράκι όμορφο ολόκληρο αντράκι/κοριτσάκι! Νομίζω ήρθε ο καιρός να πάρω ονοματάκι!

3) Μου είπαν πως θα Βαπτιστώ και σας θέλω για κοινό! Γι’ αυτό όλοι να είστε εκεί θα είναι μεγάλη μου τιμή!

4) Ακούσατε! Ακούσατε! Μου είπαν πως θα με Βαπτίσουν και το μπέμπα/μπέμπης στην άκρη θα αφήσουν!

5)Μου είπαν πως θα με Βαπτίσουν, στο νερό θα με βουτήξουν και ένα όμορφο πρωί που θα είστε όλοι εκεί το όνομά μου θα μου δώσουν και το μπέμπα/μπέμπης θα ακυρώσουν!

 

ΚΕΙΜΕΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ!

  1. Μια μέρα που καθόμουνα μες στη ανεμελιά μου, ήρθε ο μπαμπάς και ζήτησε το χέρι της μαμάς μου! Ευθύς εγώ προσφέρθηκα να πάω να τους παντρέψω και ύστερα να Βαπτιστώ και όνομα να διαλέξω!
  2. Μια φορά και έναν καιρό οι γονείς μου κάνανε ένα όμορφο μωρό! Τώρα έφτασε ο καιρός αυτοί να παντρευτούνε και εμμένανε ένα όνομα όμορφο να μου βρούνε!
  3. Ο μπαμπάς και η μαμά θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, τις βέρες και τα στέφανα πρώτα θα τους φορέσουν και έπειτα θα βαπτιστώ για να με καμαρώσουν!
  4. Όλους εσάς παρακαλώ στο Γάμο μας να ρθείτε και έπειτα τη Βάπτιση της κόρης/του γιόκα μας να δείτε!

 

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις