Επιστροφή στη κορυφή

Πληροφορίες Αποστολής

ΧΡΕΩΣΕΙΣ

μάθετε αναλυτικά για τις χρεώσεις αποστολής

Κόστος Αποστολής

Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον αγοραστή, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς.

Με την τοποθέτηση των προϊόντων σας στο καλάθι αγορών, μπορείτε να δείτε και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Το κόστος μεταφοράς δεν είναι σταθερό, αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με τη διεύθυνσή σας, τον όγκο της παραγγελίας σας και το βάρος της.

Εντός Ιωαννίνων

3.20€ για βάρος έως 2 κιλά

κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 0.80€

Υπόλοιπη Ελλάδα

5.60€ για βάρος έως 2 κιλά

κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται
1.00€ για χερσαίους προορισμούς και
1.24€ για νησιωτικούς προορισμούς
Για δυσπρόσιτους προορισμούς η χρέωση ανέρχεται στα 8.68€

Πιθανές πρόσθετες χρεώσεις:
Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παράδοση να λάβει χώρα Σάββατο, θα πρέπει να το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Η χρέωση για παράδοση Σάββατο είναι επιπλέον 2.30€.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε πρωινή παράδοση μέχρι τις 10:00, επιβαρύνεστε με το ποσό των 3.00€.

ΜΕΘΟΔΟΣ

πληροφορίες για την παραλαβή των προϊόντων

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Σημείωση: H παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση.

πληροφορίες για την αποστολή των προϊόντων

ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλα τα προϊόντα στέλνονται με την Γενική Ταχυδρομική στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 4-5 εργάσιμων ημερών εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα.

Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας πριν την παράδοση.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email [email protected] ή τηλεφωνικά στο + 30 26510 64483.